Google AdWords beheer Assen

Is Google AdWords voor jou één grote abacadabra? Online Marketing in Assen biedt de begeleiding en uitvoering om jouw Google AdWords activiteiten in Assen te verbeteren. Samen werken wij aan de ideale reclame en gaan wij voor het beste resultaat uit jouw Google AdWords Campagne.

Voordat jij resultaat kan behalen uit clicks, conversies, leads of op basis van impressies moeten wij eerst werken aan jouw zoekwoordbiedingen. Met de juiste zoekwoordbiedingen haal jij namelijk alles uit jouw Google AdWords Campagne. Daarom voeren wij eerst een marktonderzoek uit en passen wij jouw zoekwoordbiedingen aan. Valt er niks meer uit te breiden? Dan gaan we jouw Google AdWords verfijnen en verbeteren.

Hoewel ook wij graag ons ‘to do’ lijstje afstrepen is het niet zo dat wij achterover gaan hangen zodra de AdWords Campagne staat. Sterker nog, in de eerste maanden begint het grote werk pas echt! De campagne is nog jong en heeft daarom een beetje hulp nodig. Denk aan zoekwoorden bijschaven, verfijnen, bijsturen en zoekwoorden uitproberen. Wij gaan door totdat jouw Google AdWords Campagne maximaal presteert. Deze prestaties houden wij in de gaten door maandelijks rapportages aan te bieden. Zo zie je ook direct waar mogelijk bij moet worden gestuurd!

Tijd om kennis te maken

Heb je plannen voor een nieuw project of bedrijf? Wil je jouw Google AdWords Campagnes laten (door) ontwikkelen? Ben je op zoek naar een beheerder? Laat je verrassen door de mogelijkheden en mail ons.

Meer te weten komen over Google AdWords? Laat je vrijblijvend adviseren door contact met ons op te nemen.

2 + 7 =